گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد رامسر
گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد رامسر

گروه مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد رامسر

محققان موفق به ساخت چاپگری سه بعدی شدند که می تواند غضروف مصنوعی تولید کند

 یک چاپگر ترکیبی فرآیند ساخت غضروف های کاشتنی را ساده کرده است. محققان از

(Wake Forest Institute for Regenerative Medicine reported in the journal Biofabrication)

نویسندگان شرح دادند که آنها به موفقیتی بزرگ در چاپ بافت های سه بعدی دست پیدا کرده اند و با استفاده از این سیستم غضروف چاپ می شود. چاپگربرای درست کردنساختار غضروف مورد استفاده قرار می گیرد که در نهایت می تواند به مناطق خاصی از بیماران آسیب دیده، مثل مفاصل، برای کمک به رشد مجدد غضروف کاشته شده مورد استفاده قرار گیرد.

  

 

آنها از یک پرینتر ترکیبی استفاده کرده اند که ترکیبی از دو روش ساخت کم هزینه می باشد:
• 
دستگاه الکترواسپاینینگ
• یک چاپگر جوهر افشان

 این مواد قوی تر و با پوشیدن سخت تر از انواع دیگر غضروف های مصنوعی است. دانشمندان اظهار کرده اند که با ترکیب این دو سیستم، آنها قادر به ایجاد یک ساختار ساخته شده از مواد طبیعی و مصنوعی شدند. در حالی که مواد ژل مانند طبیعی محیطی زیستی ایجاد میکنند  که در آن سلول ها می تواند رشد کنند و مواد مصنوعی استحکام لازم برای ساختار را تضمین می کنند.

این نوع از غضروف نسبت به غضروف های ساخته شده تا به امروز از استحکام بالاتری برخوردارند و دانشمندان امیدوارند که این غضروف ها برای کمک به بیماران مجروح به کار روند. دستگاه الکترو اسپاینینگ با استفاده از جریان الکتریکی برای تولید الیاف مناسب از مواد پلیمری به کار می رود. الکترواسپینینگ به ترکیب پلیمر اجازه می دهد تا به راحتی قابل کنترل باشد و با تولید ساختار متخلخل به سلول ها اجازه رشد در داخل خود را می دهد.

منبع : bioart.ir

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد